Extern

Analistul politic Radu Magdin, despre mandatul lui Mark Rutte la șefia NATO: România are ani buni și interesanți în față

Analistul politic Radu Magdin, despre mandatul lui Mark Rutte la șefia NATO: România are ani buni și interesanți în față

România are ani buni și interesanți în față, în ceea ce ține de dezvoltarea industriei apărare în față. România are ani buni, interesanți de dezvoltare a industriei de apărare, în contextul în care șefia NATO a fost preluată de olandezul Mark Rutte. Despre aceasta a vorbit în cadrul emisiunii „Impact Global” analistul politic Radu Magdin, care consideră că secretarul general al NATO va trece „periodic” și pe la Chișinău, în drumul său spre Ucraina.

Radu Magdin este convins că NATO se va mai extinde, dincolo de construcția bazei militare Mihail Kogălniceanu: „Cu siguranță vom vedea extinderi dincolo de Kogălniceanu, care se anunță a fi o bază gigant și asta este foarte bine pentru România”.

De asemenea, Radu Magdin spune că Mark Rutte va vizita des Bucureștiul și Chișinăul, în drumul său spre Ucraina. 

„Vom vedea un Mark Rutte periodic vizitând Bucureștiul și mergând în Ucraina prin București, eventual din când în când, de dragul Bucureștiului și de dragul geopoliticii, și pe la Chișinău în drumul spre Ucraina. Deci eu rămân optimist, este un profesionist, își va face treaba și cred eu că România are ani buni, interesanți de dezvoltare a industriei de apărare, în față”.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos: 

author-img_1

Constantin Uzdris

Reporter