Actualitate

O profesoară, accidentată mortal de ziua profesională. Șoferul era în stare de ebrietate

O profesoară, accidentată mortal de ziua profesională. Șoferul era în stare de ebrietate

O profesoară în vârstă de 51 de ani şi-a găsit sfârşitul chiar de ziua profesională. Femeia a fost accidentată mortal de către un şofer beat, care a lovit-o cu maşina în timp ce ea mergea regulamentar, pe trotuar. Tragedia a avut loc ieri seara în localitatea Văleni, raionul Cahul.

GRIGORE GUZUN, şef adjunct INSP: Un conducător auto, fiind in stare de ebrietate, nu a ținut cont de starea drumului și a tamponat un pieton care a decedat la faţa locului, ulterior părăsind locul accidentului. Fiind ulterior găsit de angajaţii de la IP Cahul, în aerul  expirat s-a depistat 0,81 mg, fiind testat cu aparatul dragger.

Un alt accident grav a avut loc în această dimineaţă, în apropierea localității Peresecina din raionul Orhei. Potrivit poliţiei, o şoferiţă a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a lovit frontal cu un alt automobil care venea din sens opus. În urma impactului, şoferiţa de 63 de ani a murit pe loc. Celălalt şofer a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar este în afara oricărui pericol. O pasageră din mașină a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii fac din nou un apel la prudenţă in trafic.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter