Social

Atenţie şoferi! Din 26 august vor fi aplicate mai multe restricţii de circulaţie în Chişinău

Atenţie şoferi! Din 26 august vor fi aplicate mai multe restricţii de circulaţie în Chişinău

Atenţie şoferi. De mâine vor fi aplicate restricţiile de circulaţie în Chişinău pentru pregătirile și pentru celebrarea celor 33 de ani de independenţă a Republicii Moldova.

ZFR

În perioada 26-28 august, accesul cetățenilor va fi limitat temporar în anumite locuri publice, în special în centrul Chişinăului şi pe drumurile care fac legătura cu Aeroportul.

Marţi, pe 27 august, la Chişinău vor veni intr-o vizită oficială preşedinţii celor trei ţări baltice, Lituania, Estonia și Letonia. 

Oficiali au planificate întrevederi la Guvern, Parlament şi la Preşedinţie. Ei vor participa și la ceremonia din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Sărbătoarea dedicată Zilei Independenţei va debuta mâine seară cu primul concert din seria celor trei organizate de autorităţi.

În toate cele trei zile, 26, 27 şi 28 august, concertele vor începe la ora 18 şi va fi sistată circulaţia în perimetrul Pieţii Mari Adunări Naţionale.

Şoferii sunt îndemnaţi să se înarmeze cu răbdare, să evite zonele aglomerate şi să se conformeze agenţilor de circulaţie.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter