Sport

Iulian Cojocaru a devenit, în premieră, campion al României la futsal, alături de gruparea United Galați

Iulian Cojocaru a devenit, în premieră, campion al României la futsal, alături de gruparea United Galați

Iulian Cojocaru a devenit, în premieră, campion al României la futsal, alături de gruparea United Galați. Sportivul din Republica Moldova a luat și titlul de golgheter, cu 30 de goluri marcate în stagiunea ce i-a adus medalia de aur.

floare carpet

Victoria a fost sărbătorită pe cinste - cu o ploaie de confetti, iar jucătorii clubului United Galați au ridicat în aer trofeul de campioană luat pentru al treilea an la rând și a patra oară în istorie. Echipa a avut nevoie de doar trei meciuri în runda finală a competiției pentru a-și asigura victoria în fața celor de CFR Timișoara. În partida de aseară, tabela a indicat 2 la 0, după reușitele semnate de Daniel Araujo și Andrei Crăciun.


Deși nu a înscris în duelul decisiv, Iulian Cojocaru s-a remarcat în celelalte două meciuri din finală. El și-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor și a ajuns la 30 de goluri bifate pe parcursul întregului sezon. Sportivul din Republica Moldova a devenit golgheterul campionatului.



IULIAN COJOCARU, jucător, United Galați: "A fost o seară magică pentru echipă, pentru noi toți, pentru orașul Galați și, în special, pentru mine. Am reușit să câștig titlul de campion național, în premieră, și am primit și titlul de golgheter. Medalia va merge la iubita mea, ca semn de recunoștință. Îi mulțumesc foarte mult pe această cale."


În cazul în care își va continua cariera la Galați, Iulian Cojocaru va concura și în Liga Campionilor de Futsal, unde echipa a obținut, aseară, calificarea.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter