Cultură

VIDEO. Ansamblul Național de Dansuri Populare „Joc” împlinește, astăzi, 79 de ani

post-img
Baletul Național „Joc”

Ansamblul Național de Dansuri Populare „Joc” sărbătorește astăzi 79 de ani de la înființare. Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a transmis un mesaj de felicitare în care a evidențiat realizările impresionante ale ansamblului de-a lungul anilor.

ZFR

"Ansamblul Național de Dansuri Populare „Joc” împlinește, astăzi, 79 de ani: o viață de om, prin venele căruia curge energia tuturor celor care și-au desăvârșit forța, talentul, caracterul și visul în ritm de dans.

Sunt ani de împliniri, succese, grație, tradiție, artă și creativitate. Sunt ani în care s-a lucrat cu pasiune și un ocean de transpirație pentru a construi cel mai prestigios brand național: JOC-ul. 

La mulți ani tuturor celor a căror viață a fost, este și va fi sinonimă cu Baletul Național JOC", transmite Ministrul Culturii.

Sergiu Prodan a adus un omagiu tuturor celor care au contribuit la succesul și perpetuarea acestui patrimoniu cultural, subliniind importanța lor în păstrarea identității naționale.


ZFR

"Eternă amintire tururor celor, grație cărora a fost posibil să avem astăzi perpetuat patrimoniul și excelența JOC-ului...

Ne mândrim, aveți dovada aprecierii celor de acasă și a lumii întregi!

Jos Pălăria! Aplauze și toată susținerea noastră", transmite Sergiu Prodan.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter