Justiție

Fostul președinte al raionului Orhei, Dinu Ţurcanu, și-a aflat pedeapsa pentru că a a fost prins băut la volan

post-img
Dinu Țurcanu

Judecătoria Orhei, Sediul Central, a pronunțat astăzi pedeapsa pentru fostul președinte al raionului Orhei, Dinu Țurcanu, care, pe 7 august 2023, a fost prins băut la volan,

Magistrații au decis ca Dinu Țurcanu să efectueze 240 de ore de muncă în folosul comunității,cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

De asemenea, magistrașii au dispus ca, în cazul în care Țurcanu se va eschiva de la munca neremunerată în folosul comunității, aceasta se va înlocui cu închisoare, calculându-se o zi după gratii pentru patru ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

„Se menține măsură preventivă, ridicarea provizorie a permisului de conducere pentru categoria ,,B,, cu nr. 065420315, eliberat la 27.11.2006, pe numele inculpatului Dinu Țurcanu, aplicată prin încheierea judecătorului de instrucție a Judecătoriei Orhei, sediul central din 09 august 2023, până la definitivarea prezentei sentințe.

Sentinţa poate fi atacată la Curtea de Apel Bălți, prin intermediul Judecătoriei Orhei, în termen de 15 zile de la pronunţare”, se arată în decizia Judecătoriei Orhei.

Citiți și:  Președintele raionului Orhei ar fi fost prins băut la volan

author-img_1

Cristian Sava

Reporter