Extern

Mesajul emoționant transmis de Celine Dion după presatația sa din cadrul ceremoniei de deschidere de la Jocurile Olimpice

post-img
Mesajul emoționant transmis de Celine Dion după presatația sa din cadrul ceremoniei de deschidere de la Jocurile Olimpice

Celebra cântăreaţă Celine Dion s-a declarat extrem de fericită după prestaţia sa de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Artista a cântat prima dată după 4 ani, din cauza problemelor de sănătate, transmite digi24.

ZFR

„Sunt onorată că am cântat în această seară, pentru ceremonia de deschidere Paris 2024, şi atât de plină de bucurie să mă întorc într-unul dintre oraşele mele preferate. Mai presus de toate, sunt atât de fericită să sărbătoresc aceşti sportivi extraordinari, cu toate poveştile lor de sacrificiu şi determinare, durere şi perseverenţă”, a scris Celine Dion pe contul său de pe reţeaua socială X. „Cu toţii aţi fost atât de concentraţi asupra visului vostru şi, indiferent dacă plecaţi sau nu cu o medalie acasă, sper că a fi aici înseamnă că s-a împlinit pentru voi. Ar trebui să fiţi cu toţii atât de mândri, pentru că ştim cât de mult aţi muncit pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni. Rămâneţi concentraţi, continuaţi, inima mea este alături de voi”, a adăuga vedeta.



Celine Dion a interpretat "L'Hymne a l'amour". de Edith Piaf, de la unul dintre etajele Turnului Eiffel, spre încântarea spectatorilor şi oficialilor prezenţi la ceremonie, precum şi a milioanelor de telespectatori din întreaga lume.

În iunie anul acesta, Celine Dion a făcut noi dezvăluiri despre boala cu care se confruntă și a povestit că au fost perioade în care avut spasme musculare atât de puternice, încât i s-au rupt coastele, potrivit The Guardian. „Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că, uneori, spasmele sunt foarte puternice”, a dezvăluit Celine Dion în primul ei interviu televizat de la diagnostic. 

ZFR

Cântăreața a mai spus că atunci când are spasme musculare în zona gâtului „este ca și cum cineva te sugrumă, ca și cum cineva îți împinge laringele” și a explicat că poate vorbi foarte greu când au loc astfel de episoade. 

Celine Dion a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPR) în 2022, o patologie neurologică rară, caracterizată printr-o rigidizare musculară progresivă şi episoade repetate de spasme musculare dureroase.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter