Sport

O nouă înfrângere pentru Naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova

O nouă înfrângere pentru Naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova

Naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova a suferit al doilea eșec la rând în preliminariile pentru Campionatul European din 2025. "Tricolorele" au pierdut la o diferență minimă în meciul de aseară cu reprezentativa similară a Letoniei.

Pe stadionul "Zimbru" din Chișinău s-a marcat un singur gol în partida dintre selecționatele feminine ale Republicii Moldova și Letoniei. "Tricolorele" au avut câteva ocazii bune de a înscrie și chiar au reușit să pună presiune la poarta adversarelor. Mingea, însă, a ajuns în plasa jucătoarelor pregătite de Ghenadie Pușca. Nadejda Colesnicenco și-a dat un autogol, iar fetele nu au mai reușit să restabilească egalitatea.

GHENADIE PUȘCA, selecționer, naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova: "Fetele sunt dezamăgite de rezultat, deoarece au meritat mai mult. Dar trebuie să faci un pas înapoi ca să faci doi înainte."

Acum, naționala antrenată de Ghenadie Pușca este ultima clasată din grupă, cu două eșecuri înregistrate. Slovenia ocupă prima poziție, cu victorii pe linie, iar Macedonia de Nord și Letonia au câte trei puncte la activ. Următorul meci al selecționatei feminine din Republica Moldova în cadrul turneului preliminar este programat pentru 31 mai, în deplasare cu Macedonia de Nord.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter