Social

Incidente de Paște. O persoană şi-a pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit azi într-un bloc din sectorul Râșcani al Chişinăului

Incidente de Paște. O persoană şi-a pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit azi într-un bloc din sectorul Râșcani al Chişinăului

O persoană şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu care a izbucnit astăzi, într-un bloc de locuinţe din sectorul Râșcani al Chişinăului.

La faţa locului au intervenit trei echipe de salvatori. Corpul neînsufleţit a fost găsit, în bucătăria apartamentului, de pompierii care încercau să stingă focul. Cauza izbucnirii flăcărilor încă nu a fost stabilită.

Un alt incendiu s-a produs, azi-noapte, intr-o casă din Tighina, de la o lumânare uitată în coşul cu bucate sfinţite. Flăcările s-au extins rapid şi au afectat locuinţa pe o suprafaţă de şase metri pătraţi, scrie presa locală. Iar poliţia transmite că, tot noaptea trecută, fost spartă casa preotului din satul Pelinia, raionul Drochia.

Persoane necunoscute au intrat în locuință, în timp ce proprietarul oficia slujba de Înviere, şi au luat o sumă de bani.

În ultimele 24 de ore, Ministerul Afacerilor Interne a recepționat aproximativ 3.000 de apeluri de urgență. S-au semnalat cinci accidente rutiere grave și 24 de sesizări privind unele infracțiuni. Şi IGSU raportează că, în ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în 81 situații de risc.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter