Actualitate

Maia Sandu anunță că dezbaterile cu contracandidatul său vor avea loc duminică

post-img
Maia Sandu

Dezbaterile între cei doi candidați din turul doi al alegerilor prezidențiale - Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, vor avea loc în această duminică, 27 octombrie. Despre aceasta a anunțat candidata Maia Sandu, care a confirmat și faptul că dezbaterea va fi moderată de Gheorghe Gonța.

„Ieri am făcut un apel către contra candidatul meu să mergem la dezbateri. Echipa mea a vorbit cu echipa lui am propus să mergem la televiziunea națională - a fost refuzat acest lucru, după care a fost refuzat formatul pe care l-am propus.noi am propus să facem în această joi, ei au vrut  săptămâna viitoare. Am ajuns la un compromis: vom avea dezbaterea în această duminică”, a spus Maia Sandu într-un video postat pe pagina sa de Facebook. 

Ce ține de moderatorul acestei dezbateri, propus de PSRM, Maia Sandu spune:  „Ei au venit cu propunerea Gheorghe Goța. No,i la fel ca alți oameni, mai ales jurnaliști, credem că trebuie să fie un moderator independent, dar în situația care ei insistă, noi mergem mai departe cu oricine se simt ei confortabil. Pentru noi este important să avem această dezbatere așa încât oamenii să vadă care sunt răspunsurile noastre la întrebări”.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter