Recomandări

„Dialoguri Colorate” cu fotograful Sergiu Rotaru

„Dialoguri Colorate” cu fotograful Sergiu Rotaru

Bărbos, chel, extravagant, cu pălărie galbenă și cu o viziune deosebită de a vedea lumea, Sergiu Rotaru este autorul unor fotografii originale. Este cunoscut în mediul artistic pentru proiectele sale precum „Maze Human”, dar și fotografiile pe care le face la evenimente.

Sergiu Rotaru este pasionat de bucătărie, în special cea italiană, și a lucrat ca profesor de educația tehnologică și de șah. Chiar dacă a încercat mai multe profesii, fotografia îi este mai aproape de suflet. 

 

emisiune

Caricaturistul Anatol Fornea i-a surprins caracterul introvertit, dar creativ, prin șarja pe care a desenat-o. Urmăriți sâmbătă, la ora 10, pe TVR Moldova, noua ediție a emisiunii „Dialoguri Colorate”. Reluare, vineri, 3 mai, ora 12:30. 

emisiune


 

Emisiunea este filmată în atelierul artistului plastic Gheorghe Lisița. 

 

emisiune

Fiți cu ochii și pe rețelele sociale:

 Anatol Fornea - https://www.facebook.com/anatol.fornea/ 

Sergiu Rotaru - https://www.facebook.com/serge.rotaru 

Gheorghe Lisița - https://www.facebook.com/artlisita 

 

Vedeți și alte episoade ale emisiunii „Dialoguri Colorate” pe canalul de YouTube:

https://youtube.com/playlist?list=PLFFshvOJiVM-JIw771BbvyPdyTNOOkoGy&si=6ENOCLmj19Z_OA3U 


Emisiunea „DIALOGURI COLORATE” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la TVR Moldova. Programul, realizat şi prezentat de jurnalistul și caricaturistul Anatol Fornea, ne propune să cunoaștem oameni cu idei, dar și cu povești interesante de viață, prin intermediul desenului și curiozitatea unor întrebări bine alese. 

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter