Social

Moldagrotech - Expoziţia dedicată antreprenorilor din sectorul agricol revine la Chişinău

video

Una dintre cele mai aşteptate expoziţii dedicate antreprenorilor din sectorul agricol revine la Chişinău. Şi în acest an, participanţii îşi vor prezenta echipamentele agricole din noua generaţie, iar fermierii vor avea posibilitatea să afle care sunt cele mai importante tendinţe.

În 17 octombrie, la Moldexpo sunt aşteptaţi aproximativ 200 de antreprenori din domeniul agricol din Republica Moldova și din state  precum Austria, Italia, România și Ucraina. Este vorba despre producători și distribuitori de echipamente agricole, fermieri, gospodării țărănești sau chiar reprezentanţi ai băncilor.


 ZINAIDA POPA director, C.I.E Moldexpo: „Expoziţia internaţională specializată Moldagrotech este una din cele mai importante evenimente organizate faţă în faţă la Moldexpo. Aceasta reflectă tendinţele cheie în dezvoltarea complextului agroindustrial din Moldova. În paralel cu această expoziţise se desfăşosră Expoziţia Farmer şi avem şi Târgul Toamna de Aur.”


La expoziţie sunt aşteptate şi persoane care planifică să înceapă o afacere în domeniul agricol sau sunt la început de cale. Acestea vor putea discuta planurile de afaceri cu angajaţi ai instituţiilor de resort.


VLADIMIR BOLEA ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare: „La ora ministrului vor participa şfei de direcţii, secretari de stat care vor răspunde în primul rând la întrebări. Vor informa despre noutăţile care vor fi în anul 2025, în politică şi măsuri de subvenţionare şi despre toate lucrurile inovative care se întâmplă în general pe acest segment.”


Expoziţia este organizată în contextul Săptămânii Agroindustriale în Republica Moldova, marcată în perioada 17-20 octombrie.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter