SOCIAL

Tripleţii familiei Cireş s-au născut pe 10 martie la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1

Bogăţia nu se numără în bani, ci în urmaşi. Este crezul după care se conduce în viaţă familia Cireş din satul Mingir, Raionul Hânceşti. Recent, femeia a adus pe lume trei bebeluşi perfect sănătoşi, iar acasă încă mai are încă trei copiii. Astfel, ei au devenit un exemplu de familie fericită în localitate!

Soţii Cireş îşi doreau foarte mult să devină, din nou, părinţi. Încercările eşuau, însă, una după alta, aşa că au optat pentru o procedură de fertilizare in vitro care a fost un succes.

Micuţii s-au născut pe 10 martie, prin cezariană. Pe durata sarcinii a existat riscul de pierdere a micuţilor aşa că femeia a fost ţinută mereu sub supravegherea medicilor.

Într-un final, femeia a adus pe lume trei copii sănătosi tun - două fetiţe şi un băieţel. Din cei şase copii, Andrieş este unicul băiat şi se pare că va fi şi cel mai răsfăţat de către tată.

Greutăţile vieţii trebuie înfruntate cu capul sus, spun soţii Cireş. Recunosc că de azi înainte vor trebui să muncească de şase ori mai mult, însă răsplata o vor găsi în zâmbetele copiilor. 

Medicii spun că în ultimii ani se întâlnesc tot mai multe cazuri cu gemeni, tripleţi sau cvadrupleţi. De exemplu, în primele două luni ale anului la SCM1 au fost două nasteri de tripleţi şi mai sunt supravegheate încă trei femei care vor aduce pe lume câte trei bebeluşi.