SOCIAL

Jurnalist agresat în timpul manifestaţiei de la Ialoveni

post-img

Un jurnalist a fost agresat de un participant în timpul manifestaţiei de duminică de la Ialoveni. Imaginile video în care se vede că un participant loveşte în direcţia jurnalistului au fost postate pe o reţea de socializare de fiica acestuia.

Este vorba despre jurnalistul Nicolae Josan care a fost lovit de un alt participant la manifestaţia organizată împotriva Mişcării de Rezistenţă ACUM de la Ialoveni.

Când jurnalistul, Nicolae Josan, s-a adresat poliţiei spunând că a fost agresat şi a arătat şi persoana în cauză, poliţistul i-a spus să se adreseze şi că ulterior vor lua măsuri. Cu toate acestea, jurnalistul a repetat solicitarea de câteva ori.

Fiica jurnalistului a postat un mesaj în care solicită ajutor pentru a identifica bărbatul care l-a agresat pe tatăl ei. „L-au agresat pe tata – Nicolae Josan, director, Revista ACASĂ. Poliţia de buzunar se face că plouă. Ajutaţi-ne să identificăm susţinătorul PD care loveşte în presa independentă. Sper că, măcar acum, să văd solidaritatea presei şi a celor ce zic că luptă pentru valori democratice. Solicit procuraturii generale şi instituţiilor abilitate să se autosesizeze şi să se deschidă dosar penal. Jos mâinile de pe presa independentă!”, a scris fata în descrierea imaginilor video postate pe  o reţea de socializare.