SOCIAL

Evenimentul special cu genericul „Celebrăm Viaţa”, dedicat aniversării unui deceniu de activitate a Centrului Maternal „În Braţele Mamei”

post-img

Pe 21 septembrie Misiunea Diaconia a organizat evenimentul special cu genericul „Celebrăm Viaţa”, dedicat aniversării unui deceniu de activitate a Centrului Maternal „În Braţele Mamei”.

Participanţii la eveniment au avut prilejul să cunoască 3 istorii impresionante ale unor femei de succes Ioana Căpraru, Steluţa Andreev şi Cristina Duminică, care au emoţionat şi inspirat, prin experienţe trăite. Cristina Duminică a fost prima beneficiară a Centrului Maternal – cea care la doar 15 ani a devenit mamă:
 
 „A fost o susţinere enormă pentru mine, pot spune chiar că am fost binecuvântată cu acest Centru, acolo am cunoscut oamenii care mau susţinut din toate punctele de vedere, acolo am găsit tot de ce aveam nevoie la acel moment.”
 
De asemenea, în cadrul evenimentului a fost ctitorit şi Centrul de informare şi consiliere pentru femeia aflată în criză de sarcină, pe care planificăm să-l inaugurăm în anul 2022. Donatorii au fost primii ctitori ai acestui serviciul social.
 
„Este poate ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni, să fim empatici, să ne punem în locul persoanelor care au nevoie de ajutor, care au nevoie de sprijinul nostru. Nu neapărat doar atunci şi dacă am fost şi noi în situaţia lor, mai ales atunci când noi putem să facem ceva mai mult pentru ei, decât pot să facă alte persoane.”, Ana Trifan, donatoare
 
Psihologul Tatiana Turchină a organizat un atelier despre cum Oricare femeie poate deveni mama şi profesionista care îşi doreşte, rămânând în echilibru cu sine. Gazdă a evenimentului a fost actriţa Dana Ciobanu, iar Cătălin Josan a oferit un moment muzical de excepţie.
 
Parteneri: iTicket, Chateau Vartely, Oriflame, Centru de Diagnostic German, Balkan Pharmaceuticals. Parteneri media: TVR Moldova, Agora.md, Radio Chişinău, Ea.md, Ask a Mom.