Romania La Zi

VIDEO. Reprezentanta României la Miss Universe va purta o rochie inspirată din sumanul Reginei Maria la proba de costum naţional

post-img

Reprezentanta României la Miss Universe va purta la gala din Israel o rochie făcută după modelul sumanului Reginei Maria. 10 mii de cristale Swarovski în culorile drapelului României au fost adăugate pe superba creaţie din brocart fin şi broderie de lux. Deginerul e un israelian cu origini româneşti.Patru manechine în costume tradiţionale româneşti au defilat în această seară la Ateneul Român, alături de Miss Universe România 2021, care va purta o superbă ţinută, o reinterpretare a sumanului Reginei Maria. Atât pe brocartul fin din care a fost realizată rochia, cât şi pe accesoriile de lux au fost adaugate 10 mii de cristale Swarovski în culorile drapelului Românesc.

Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România: Este extraordinar de confortabilă şi acest sentiment de mândrie depăşeşte orice altă greutate pe care ar putea să o aibă rochia. Tiara este o replică a coroanei purtată de regina noastră şi sunt mândră că o am pe cap acum.

Miss Universe Romania 2021 este din Tg. Mures şi e studentă la Istorie.  Impresionanta ţinută a costat 20 de mii de euro şi este o creaţie a unui designer israelian.

Aviad Arik Herman, designer: Sunt designer israelian, dar am origini româneşti pentru că bunicul meu este din Satu Mare şi el este unicul supravieţuitor al familiei sale care a venit în Israel.

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, alături de Ministerul Turismului din Israel au dorit să îşi arate susţinerea pentru concurenta din România şi au organizat evenimentul de prezentare a impresionantei ţinute a Miss Universe România.

Miss Universe 2021 se află la cea de-a 70 a ediţie şi se va desfăşura pe 12 decembrie 2021, la Eilat, în Israel.