POLITIC

Marina Tauber a depus plângere la Poliţie pe numele lui Lilian Carp, pentru limbaj necorespunzător şi calomnii

post-img

Deputatul Partidului Politic ŞOR, Marina Tauber, a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliţie pe numele deputatului PAS Lilian Carp, pentru limbajul necorespunzător şi calomniile la adresa sa, aduse la şedinţa Parlamentului din 26 iulie.

În opinia Marinei Tauber, comportamentul deputatului Carp nu corespunde cu cel de ales al poporului.

„Statutul unei persoane şi comportamentul său în societate sunt lucruri interdependente.  Din păcate, unii dintre colegii mei deputaţi nu ştiu măcar ce înseamnă bunul simţ şi respectul reciproc. Aici mă refer la domnul deputat Lilian Carp, care m-a atacat verbal la şedinţa Parlamentului din 26 iulie, m-a calomniat, folosind un limbaj care nici pe departe nu corespunde statutului de ales al poporului”, a scris Tauber pe contul său de Facebook.

Tauber a precizat că i-a transmis şi cerere prealabilă lui Lilian Carp, unde se menţionează că acuzaţiile i-au lezat onoarea şi demnitatea şi reputaţia profesională şi-i cere să dezmintă afirmaţiile.

„Sper că nu se va ascunde după imunitatea de deputat, pentru a se eschiva de la răspundere. Apropo, iată încă un motiv de ce noi, deputaţii Partidului ŞOR, cerem anularea imunităţii parlamentare – ca unii deputaţi să nu-şi permită asemenea comportament şi limbaj, ca mai apoi să se ascundă după acest privilegiu pe care astăzi i-l oferă Constituţia. Ne vedem în instanţa de judecată!”, a mai scris Marina Tauber.

Lilian Carp a declarat pentru cotidianul.md că nu are de gând să-şi ceară scuze şi că aceasta va răspunde oricum pentru fărădelegile făcute.