Recomandari

Urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Conexiuni”, la TVR MOLDOVA, astăzi, de la ora 19:00

post-img

Lumea este zguduită de masacrele din Ucraina. Armata rusă măcelăreşte civili, violează femei, distruge oraşe. Cum pot fi demonstrate aceste crime? Cum pot fi traşi la răspundere cei vinovaţi? Şi cât poate dura un proces internaţional pentru crime de război şi crime împotriva umanităţii? Sunt câteva dintre întrebările la care vor încerca să găsească răspuns Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza în emisiunea „Conexiuni” de la ora 19.00.

La discuţie vor participa expertul în drept constituţional, Alexandru Tănase, fost preşedinte al Curţii Constituţionale şi Daniela-Anca Deteşeanu, prodecan la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, expert în crime internaţionale.

De asemenea, la „Conexiuni” urmăriţi şi o retrospectivă a evenimentelor de pe front, precum şi cele mai importante declaraţii ale liderilor politici.

Emisiunea începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe TVR Moldova, pe pagina noastră de Facebook, precum şi pe site-ul tvrmoldova.md.