Recomandari

Ultimele evoluţii în conflictul mocnit de la granţia dintre Rusia şi Ucraina, dar şi situaţia din Regatul Unit, la Conexiuni

post-img

În această seară, la „Conexiuni” urmăriţi o analiză a ultimelor evoluţii în conflictul mocnit de la granţia dintre Rusia şi Ucraina, dar şi o discuţie despre Regatul Unit.

Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza, vor discuta situaţia de la graniţa ruso-ucraineană şi vor analiza reacţiile internaţionale.

La ediţia din această seară, vă invităm şi la o discuţie despre Regatul Unit, la doi ani după Brexit, afectat acum şi de scandaluri politice. Invitată va fi jurnalista Cristina Vasiloiu, stabilită la Londra, autoarea cărţii „În labirintul Uniunii. O privire critică”.

De asemenea, la „Conexiuni” urmăriţi o retrospectivă a celor mai importante evenimente de pe scena politică internaţională, dar şi o sinteză a celor întâmplate în Uniunea Europeană.

Emisiunea începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, pe pagina noastră de Facebook, precum şi pe site-ul tvrmoldova.md.