POLITIC

Dumitru Alaiba: Dodon a încălcat regimul epidemiologic de 58 de ori şi ar trebui să fie amendat cu un milion jumătate de lei

post-img

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba susţine că a documentat până în luna iunie 58 de cazuri în care Igor Dodon a încălcat regimul epidemiologic.

„La acel moment, Dodon trebuia amentat cu un milion jumate lei. Poliţia Republicii Moldova a refuzat să acţioneze, spunând că...imunitate. Refuzul de a acţiona în cazul lui Dodon este un abuz care nu va fi uitat. De atunci Dodon a continuat să comită încălcări după încălcări. Pentru că lui i se poate. Pentru că el e mai presus ca restul. Iar după ce l-am văzut plimbându-se prin şcoli ţanţoş bâjbâind copii străini, am rămas ca mulţi alţii stupefiat”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a transmis Ministerului de Interne un nopu demers prin care explică de ce Igor Dodon trebuie să fie sancţionat.

„Vreau să-i amintesc domnului Ministru de Interne Voicu despre faptul că nu Dodon îi plăteşte salariul şi cheltuielile, ci oamenii. Şi el e în serviciul oamenilor, nu în serviciul lui Dodon. Poliţia există să menţină ordinea publică, nu să-i ţină pantalonii lui Dodon. Amendaţi-l aşa cum amendaţi pensionarii şi antreprenorii, pentru că legea e aceeaşi”, a adăugat Alaiba.

Amintim că recent ministrul Educaţiei, Igor Şasorv s-a rată indignat de acţiunile lui Igor Dodon care a mers într-o şcoală fără a respecta normele epidemiologice.