ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA

„Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu PAULA SELING

Interpreta, compozitoarea şi prezentatoarea tv Paula Seling este invitata specială a seratei culturale „Întâlnirile TVR MOLDOVA” din data de 19 noiembrie 2018. Evenimentul, moderat de Alexandru Grecu, începe la ora 18:30, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale”.  

Serata este dedicatăvieţii şi activităţii cunoscutei artiste PAULA SELING, care a reprezentat de două ori cu brio România la Eurovision. Duetul Paula Seling şi Ovi a ocupat locul 3 la concursul muzical Eurovision 2010. PAULA SELING va răspunde întrebărilor despre experienţele profesionale şi personale.

PAULA SELING cântă pop, soul, blues, folk. Una dintre piesele care a făcut-o populară este „Ploaie în luna lui Marte", compusă de Nicu Alifantis. Artista,originară din Baia Mare,are în palmares numeroase premii, printre care distincţii obţinute la Festivalul de la Mamaia şi trofeul Festivalului Cerbul de Aur, Braşov 2002. 

PAULA SELING a cântat alături de mari nume ale muzicii internaţionale - Al Bano, Michael Bolton, Beyonce.
 
În program:
  • Interviu realizat de Alexandru Grecu
  • Dialog direct cu publicul
  • Recital
  • Şedinţă foto şi sesiune de autografe
 
Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” cuprinde o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţi de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet. Printre invitaţii speciali ai proiectului se numără actriţele Maia Morgenstern şi Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul şi muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego, Vasile Şeicaru, Grigore Leşe, Sofia Vicoveanca.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.