„GRĂDINIŢA MEA, ÎMPREUNĂ CONSTRUIM VIITORUL”

VIDEO. „Grădiniţa mea, împreună construim viitorul!” O nouă campanie marca TVR MOLDOVA

TVR MOLDOVA lansează începând de astăzi o nouă campanie. „Grădiniţa mea, împreună construim viitorul!” este o campanie a Ştirilor TVR MOLDOVA.

În ochii unui copil vezi candoarea, puritatea, dragostea şi setea de viaţă. În ochii unui copil trebuie să citeşti viitorul şi împreună trebuie să clădim viitorul.

Grădiniţa este locul unde copiii se simt ocrotiţi, înţeleşi, iubiţi şi unde descoperă tainele şi bucuriile vieţii. Grădiniţa nu este doar cărămidă şi beton. Este un spaţiu al educaţiei pentru viitorul nostru.

România a oferit până acum 26 de milioane de euro pentru a crea aceste noi locuri de suflet. 933 de grădiniţe au fost reconstruite şi dotate la standarde europene cu sprijin financiar din România.

Fiecare a doua instituţie preşcolară a Republicii Moldova a fost practic renovată cu ajutorul financiar al statului român. Pentru că... împreună construim viitorul.
 
Campania „Grădiniţa mea, împreună construim viitorul!” va fi pe TVR MOLDOVA, de luni, 4 septembrie 2017, în Telejurnalul de la ora 18.00.