Sport

Echipa de fotbal a postului TVR MOLDOVA a jucat la turneul organizat la Chișinău de membri ai Asociaţiei Investitorilor din România în Republica Moldova

Echipa de fotbal a postului TVR MOLDOVA a jucat la turneul organizat la Chișinău de membri ai Asociaţiei Investitorilor din România în Republica Moldova

Un grup de oameni de afaceri membri ai Asociaţiei Investitorilor din România in Republica Moldova, au organizat la Chişinau un inedit turneu de fotbal. Au participat 8 echipe reprezentând companii din comerţ, financiar-bancar sau servicii.

ZFR

Pasiunea pentru sport îi unește pe multi dintre cei care au afaceri in Republica Moldova iar astfel de intâlniri sunt un bun prilej de socializare. Asociaţia Investitorilor din România în Republica Moldova a fost formată in 2018, din reprezentantii a 12 companii. Asociația își propune să participe activ la dezvoltarea mediului de afaceri din Republica Moldova și aduce experiența și compețentele membrilor săi care acționează atât în România cât și la nivel European.

România este principalul partener comercial al Republicii Moldova iar statisticile o confirmă. Sunt deja peste 200 milioane de euro investiții de asociatie în Republica Moldova din 380 milioane de euro total investiții românești, o cifră de afaceri de aproape un milliard de euro și peste 12 mii de angajați. Dar pe lângă munca in afaceri e nevoie si de sport. DAN NUŢIU, preşedinte executiv, Asociaţia Investitorilor din România în Republica Moldova: „De departe de a promova un mod sănătos. Cel de-al doilea de a lega prietenii. După cum ştiţi, în mediul de afaceri, întâlnirile sunt contra timp. Aici, în pauza dintre meciuri reuşim să ne cunoaştem mai bine, să ne înţelegem mai bine şi să interacţionăm mai bine”. Pasiunea de sport a adus pe teren si echipa TVR MOLDOVA. NICOLAE MOCANU, director TVR MOLDOVA: „Este al doilea an când participăm la acest turneu. Ne bucură mult că se organizează asemenea evenimente. Sportul este o ocupaţie, să-i zic aşa, săptămânală a televiziunii române. Da, suntem în jur de 10 băieţi: şoferi, cameramani, reporteri. Toată lumea care practică acets tip de sport a fost invitată la turneu”. Cupa Asociaţiei Investitorilor din România a ajuns la cea de-a patra ediţie.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter