Social

Doi șoferi depistați de polițiști în primele ore ale dimineții, în timp ce conduceau în stare de ebrietate avansată mijlocul de transport

Doi șoferi depistați de polițiști în primele ore ale dimineții, în timp ce conduceau în stare de ebrietate avansată mijlocul de transport

Doi șoferi depistați de polițiști în primele ore ale dimineții, în timp ce conduceau în stare de ebrietate avansată mijlocul de transport, informează Poliția Republicii Moldova.

floare carpet

Primul caz a avut loc în jurul orei 07:40 în localitatea Chirsova din sudul țării. Inspectorii de patrulare au stopat pentru depășirea limitei de viteză un automobil de marca Citroen condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în satul Alexeevca din raionul Comrat.   

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul arătând o concentrație de 0,47 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt caz a avut loc în jurul orei 08:20 pe o stradă din Bălți. Un șofer, prestator de servicii de taxi cu un Opel, a fost stopat de agenții de patrulare fiind suspectat de conducerea vehiculului în stare de ebrietate.
Bărbatul de 62 de ani, originar din Bălți, a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,62 mg/l.

Ambii șoferi sunt cercetați penal pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter