Recomandări

„Istorii cu Tâlc”: Stela Boțan - întotdeauna am vrut să cânt

post-img
emisiune

Cu ambiție și perseverență, tânăra interpretă Stela Boțan reușește să surprindă publicul cu proiecte unice, care reflectă propriile ei trăiri. Fără vreun plan anume, pleacă în Marea Britanie, din dorința de a face o schimbare în carieră, iar, după un an, reușește să urce pe scenele din Londra, alături de artiști străini. Invitată la ISTORII CU TÂLC, artista a vorbit despre principiile pe care le are în procesul de creație, relația cu părinții, fratele și sora, dar și cu alesul inimii sale. Emisiunea va fi difuzată duminică, 8 septembrie 2024, ora 22:00, la TVR Moldova.

ZFR

STELA BOŢAN: ,,Eu nu-mi imaginez să nu cânt. Dintotdeauna am vrut să cânt. Este ceva în mine care vrea să iasă. Eu am în voce un pic de aur spiritual pe care l-am acumulat. Vocea conţine o informaţie, la fel ca celulele, un mesaj care vine de la mine spre alt om. Eu mereu am vrut să transmit această vibraţie.”

STELA BOŢAN: ,,Libertatea pe care eu o am ca om şi ca artist mă face mult mai fericită. Pot să transmit ceea ce cred şi simt eu oamenilor indiferent de vizualizări. Nu vizualizările mă fac pe mine fericită, ci anume transmiterea acestui mesaj. Cei care mă apreciază sunt nişte oameni foarte interesanţi.”

STELA BOŢAN: ,,Sinceritatea conectează foarte mult oamenii. Nu sunt prietenă cu măştile. Noi toţi le folosim, eu folosesc masca pentru a mă proteja pe mine, dar nu ca să impresionez pe cineva.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL, vineri, ora 00.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter