Sport

Igor Armaș, în centrul atenției în Superliga României

Igor Armaș, în centrul atenției în Superliga României

Igor Armaș a fost în centrul atenției în Superliga României. Fotbalistul din Republica Moldova a dat o pasă decisivă în partida cu FC Hermannstadt, dar nu a încheiat meciul pe teren. Fundașul celor de la FC Voluntari a primit cartonașul roșu pentru un fault dur și a fost eliminat.

Runar Sigurjonsson a finalizat, cu capul, centrarea venită de la Igor Armaș și, astfel, a deblocat tabela de scor în meciul cu FC Hermannstadt. Gruparea FC Voluntari nu și-a putut păstra, însă, avantajul și, în actul secund, a încasat trei goluri semnate de Iancu, Paraschiv și Petrescu. Cu opt minute înainte de fluierul final, Igor Armaș s-a făcut din nou remarcat. Fundașul din Republica Moldova a încercat, într-un mod foarte dur, să recupereze balonul după o greșeală proprie. Drept urmare, arbitrul i-a arătat cartonașul roșu și l-a eliminat de pe teren.

Tot aseară s-a jucat și meciul dintre Farul Constanța și FCSB. Formația din București a înregistrat o victorie minimă, profitând de o lovitură de pedeapsă. Darius Olaru a transformat penalty-ul.

FCSB este liderul clasamentului din Superliga română, cu 21 de puncte acumulate în opt etape. În această seară sunt programate alte două partide din campionat. E vorba de Poli Iași – FC Botoșani și CFR Cluj – Petrolul Ploiești.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter