Recomandări

Fondul de eficiență energetică în sectorul rezidențial

post-img
Obiectiv Comun

Într-o lume în care costurile energetice cresc constant și preocupările legate de schimbările climatice devin tot mai urgente, eficiența energetică în sectorul rezidențial a devenit un subiect central de dezbatere. În Republica Moldova, ca și în alte țări europene, există o nevoie acută de a reduce consumul de energie și de a adopta soluții sustenabile. Despre sistemul de management energetic, reducerea costurilor, experienţa României în acest domeniu şi detalii despre Forumul Investor Connect 2024, care va avea loc în perioada 3-4 octombrie, discutăm la Obiectiv Comun.

Invitații ediţiei sunt: ION MUNTEANU - director CNED; DENIS TUMURUC - expert senior în energetică Energy Community UE; ANA OTILIA NUŢU - analist politici publice în energie Expert Forum România. Reporter - Anișoara Crețu, producător - Ana Iacub, moderator - Elena Guțu.

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter