Sport

„Tricolorii”, victorie categorică cu Portugalia

„Tricolorii”, victorie categorică cu Portugalia

Naționala de minifotbal a Republicii Moldova a încheiat cu o victorie categorică faza grupelor din cadrul Campionatului Mondial de Socca. "Tricolorii" s-au impus în duelul cu Portugalia și se pregătesc de partida cu Kazahstan din faza play-off.

Jucătorii din Republica Moldova au marcat câte două goluri în ambele reprize ale meciului. Andrian Lașcu și Ghenadie Orbu au înscris în debutul confruntării cu Portugalia. Avantajul pentru echipa antrenată de Alexandru Novicov a fost mărit de Cristian Obadă și Marin Stan, care și-au trecut numele pe lista marcatorilor în actul secund.


Datorită acestui rezultat, de 4 la 0, Naționala Republicii Moldova a ocupat primul loc din grupă, cu șapte puncte acumulate, și s-a calificat în șaisprezecimile turneului de anvergură. În prima rundă din faza eliminatorie, "tricolorii" se vor bate cu reprezentativa similară a Kazahstanului. Partida este programată pentru vineri, cu începere de la ora 14:20. Campionatul Mondial de Socca este organizat în Germania și a întrunit 44 de selecționate.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter