Recomandări

„Obiectiv Comun”: Piaţa imobiliară din Republica Moldova

post-img
emisiune

Pe 17 septembrie 2024, Republica Moldova va găzdui cea de-a patra ediție a „Moldova Real Estate Forum” (REF), un eveniment dedicat dezvoltării și investițiilor în sectorul imobiliar nelocativ. Ediția din acest an are în prim-plan sectorul nerezidențial și al construcțiilor cu emisii zero. Republica Moldova este antrenată într-un proces accelerat de aderare la UE, iar dezvoltatorii și investitorii din domeniu urmează să se plieze pe noile cerințe dictate de piața comunitară. Despre industria imobiliară din Republica Moldova discutăm la Obiectiv Comun.

ZFR

Invitații ediției sunt: VIOREL GARAZ  - secretar de stat  Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova; ION IORDACHI  - președintele Asociației dezvoltatorilor și investitorilor imobiliari din Moldova; ANTOANELA COMSA  - director al Asociației investitorilor imobiliari din România. 

Realizator - Elena Guțu, producător - Ana Iacub.

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter