Sport

Înfrângere pentru FC Petrocub, victorie pentru FC Sheriff

Înfrângere pentru FC Petrocub, victorie pentru FC Sheriff

Petrocub Hîncești este de nerecunoscut în actuala stagiune din Super Liga Republicii Moldova. Deținătoarea titlului a adunat doar patru puncte în patru meciuri, iar în confruntarea de aseară cu FC Bălți a suferit înfrângere. Sheriff Tiraspol, în schimb, a bifat o victorie categorică.

ZFR

Într-un interval de doar două minute, FC Bălți a înscris de două ori în poarta formației Petrocub Hîncești. Brazilianul Andre Silva a transformat un penalty, iar camerunezul Marius Obekop a dublat avantajul alb-albaștrilor. Campioana în exercițiu a avut o singură replică, care a venit de la Dumitru Demian. Partida s-a încheiat cu rezultatul de 2 la 1, în defavoarea clubului pregătit de Andrei Martin, aflat acum pe locul șase în clasament.


ANDREI MARTIN, antrenor, FC Petrocub Hîncești: „În aceste meciuri este foarte important să nu greșești, să nu oferi o șansă adversarului. Noi, însă, am făcut asta și ne-a costat scump. Trebuie să tragem concluzii”.


Iar Sheriff Tiraspol a dat de pământ cu FC Florești. Yade, Allach, Akanbi și Ouattara au făcut diferența de scor, aducând a cinci victorie pentru vicecampioana competiției, în șase etape disputate. "Viespile" sunt în fruntea clasamentului, cu 16 puncte la activ.

ZFR

MISLAV KAROGLAN, antrenor, FC Sheriff Tiraspol: „Am rămas nemulțumit de repriza secundă. Nu mi-a plăcut abordarea care au avut-o jucătorii, care consideră că meciul s-a încheiat înainte de fluierul final. Trebuie să ne îmbunătățim motivația. Fotbaliștii trebuie să creeze ocazii de gol în fiecare minut”.


Următoarele partide din Super Liga Republicii Moldova sunt programate pentru 21 și 22 septembrie. Capul de afiș este reprezentat de confruntarea dintre Petrocub Hîncești și Zimbru Chișinău, care va avea loc duminică seară, pe terenul campioanei.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter