Politic

Reacția Chișinăului, după ce fragmentele unei rachete ar fi căzut în regiunea transnistreană: „Nu este clară originea obiectului identificat”

post-img
Reacția Chișinăului, după ce fragmentele unei rachete ar fi căzut în regiunea transnistreană

Ministerul Apărăii al Republicii Moldova a venit cu o reacție, după ce fragmentele unei rachete ar fi căzut în regiunea transnistreană. Autoritățile de la Chișinău spun că la fața locului s-au deplasat observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, iar la această etapă, nu este clară originea obiectului identificat și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia.

„Cu referire la pretinsa rachetă identificată în regiunea transnistreană, informăm că la fața locului s-au deplasat observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii.   

La această etapă, nu este clară originea obiectului identificat și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia. Autoritățile statului vor continua să țină publicul informat pe măsură ce primim mai multe informații verificate cu privire la acest incident,” informează Ministerului Apărării.

În această noapte, fragmente dintr-o rachetă ar fi căzut în satul Chițcani din raionul Căușeni, localitate aflată sub controlul autoritățile separatiste transnistrene.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter