Politic

UPDATE: Ședință de urgență la Președinție. Un deputat PAS confirmă că vor avea loc schimbări guvernamentale

post-img
Președinția R. Moldova
Sursa foto: CANVA

UPDATE11:35. Fracțiunea PAS a părăsit Președinția. Deputatul PAS, Radu Marian, a declarat reporterului TVR Moldova care se află la fața locului, că au avut o discuție cu președintele Maia Sandu despre schimbări guvernamentale care vor avea loc.

Parlamentarul a evitat să precizeze dacă va fi demis întregul Guvern sau doar câțiva miniștri.

„Urmează să fie organizate briefing-uri la Președinție și Guvern despre noile decizii, aproximativ într-o ora și jumătate, a confirmat Igor Talmazan, secretarul general al Guvernului.

Știrea inițială 11:11: Întregul Cabinet de miniștri dar și fracțiunea Partidului PAS se află în aceste momente la Președinție. Rând pe rând, miniștri, dar și deputati au intrat în instituția prezidențială pentru o întrevedere cu șefa statului Maia Sandu, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri privind demisia actualului Guvern.

Miniștrii spun că au fost convocați în ședință de consilierii prezidențiali pe domeniile lor de activitate. Majoritatea spun că nu știu nimic despre remanieri sau chiar demiterea în corpore a Guvernului Gavrilița, precizează reporterul TVR Moldova, Svetlana Gore, care se află în aceste momente la Președinție.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter