Actualitate

ADUCEM EUROPA ACASĂ: Delegația UE la Chişinău invită la o „Aventură Urbană” în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității

post-img
Afiș eveniment

Delegația Uniunii Europene în Republică Moldova anunţă un concurs în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii, marcată în perioada 16-22 septembrie, transmite MOLDPRES.

ZFR

„Îți place să fii activ și să alegi opțiuni de transport ecologice? Dacă te afli la Chișinău, nu rata ocazia de a te alătura concursului Aventura Urbană”, potrivit Ambasadei UE.

Concursul „Aventura Urbană” face parte din Proiectul „MOVE IT like Lublin” - Inițiativa de dezvoltare durabilă a transportului public din municipiul Chișinău, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Primăria capitalei. „Cei mai activi participanți vor fi premiați. Înscrierea la concurs se va face pe https://mill.md/participa-la-concursul-aventura-urbana/”, relevă sursa citată.

În perioada 16-22 septembrie, Republica Moldova, alături de alte state europene, marchează Săptămâna Mobilității Europene, o inițiativă emblematică a Comisiei Europene menită să sensibilizeze publicul cu privire la importanța mobilității urbane durabile. Tema din acest an a evenimentului este „Combină și deplasează-te. Să folosim spațiul public împreună”, ce evidențiază importanța utilizării eficiente a spațiilor publice pentru a îmbunătăți calitatea vieții și siguranța rutieră.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter