ACTUALITATE

Mitropolia Moldovei s-a adresat din nou autorităţilor. Se cere să nu fie permisă implantarea cipurilor în oameni aşa cum ar dori Bill Gates

post-img

Mitropolia Moldovei, subordonată Patriarhiei ruse s-a adresat conducerii Republicii Moldova cu două scrisori prin care cere să nu fie permisă implantarea cipurilor în oameni aşa cum ar dori Bill Gates.

Sinodul BOM a emis un document princare spune: „Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internaţional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanităţii, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei. Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populaţiei, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacţionează la undele transmise de tehnologia 5G şi permit sistemului să îl controleze pe om de la distanţă. Se consideră că tehnologia 5G în combinaţie cu anumite vaccinuri administrate în China şi Italia au şi stat la baza apariţiei acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă.”

Mitropolia Moldovei consideră că vaccinarea contra COVID-19 ar trebui să se facă în bază benevolă, doar cu acordul persoanelor.

„Vaccinarea populaţiei (anti-COVID-19, etc), precum şi orice intervenţie medicală săfie efectuată pe principii benevole, doar cu consimţământul şi informarea corectă a pacientului cu respectarea prevederilor Convenţiei pentru protecţia drepturilor omului şia demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, dealtfel, ratificată de către Republica Moldova”, se arată scris în adresarea către executiv.

Feţele bisericeşti s-au plâns din nou pe măsurile de carantină care nu permit oficierea în regim obişnuit a serviciilor divine.

Anterior Mitropolia Moldovei s-a adresat premierului Ion Chicu în care i-a spus că Biserica nu poate fi comparată cu sectorul HORECA, de aceea nu pot fi impuse aceleaşi măsuri de carantină.

În Replică premierul i-a spus Mitropolitului Vladimir că se va ruga pentru păcate când situaţia epidemiologică îi va permite.

Documentele BOM pot fi accesate AICI.