ACTUALITATE

„Jos mafia!”. Unioniştii au protestat astăzi în faţa Preşedinţiei, manifestându-şi dezacordul faţă de coaliţia pusă la cale de PD şi PSRM

Unioniştii de la Chişinău au protestat, astăzi, în faţa Preşedinţiei. Ei şi-au manifestat dezacordul faţă de coaliţia pe cale de a şi formată între Partidul Socialiştilor şi Partidul Democrat. În opinia protestatarilor, în spatele acestei alianţe ar sta preşedintele Igor Dodon, condus de forţele ruse.

Unioniştii sunt de părere că alianţa dintre PSRM şi PDM a fost formată încă din 2016. Astăzi, doar au recunoscut oficial acest lucru.

„Miliardele furate, sunte de ei furate. Şi ei în coaliţia asta a lor, ei îşi apără furturile lor, îşi apără persoanele lor ca să nu ajungă în puşcărie. Ei  trebuie condamanţi”.

„Domnule Filip, atâta lume a avut încredere prin sate, eu personal nu, dar ştiu oamenii care au crezut în dumneavoastră. Aţi scuipat în ochi şi în faţă la toţi”.

VLAD BILEŢCHI, preşedintele Asociaţiei "Unirea-ODIP": „Prin fraudă, prin şantaj şi ilegalităţi au încropit astăzi o alinaţă PD-PSRM. Domnul Filip ne-a luat de proşti două săptămâni şi ne-a spus că nu, niciun fel de alianţă. Iată că astăzi oficial nu mai este nevoie să explicăm cu lux de amănunte este clar că socialiştii şi plahotniuciştii, deci democraţii, au încropit împreună o alianţă. Asta a fost de fapt din 2016 până în prezent, doar că nu am avut probe suficiente să demonstrăm acest lucru. Toate răutăţile pornesc de aici de la Dodon. Toţi trebuie să ieşim în stradă împotriva lui Dodon, pentru că miza principla a forţelor ruse este să-l facă din nou preşedinte”.

Preşedintele Asociaţiei Obşteşti "Unirea-ODIP", Vlad Bileţchi, a anunţat că sâmbătă, la Chişinău, va fi organizat un protest de amploare în faţa Preşedinţiei.