Recomandări

Obiectiv Comun: Societatea civilă și dezvoltarea economică incluzivă

post-img
Obiectiv Comun
Sursa foto: TVR MOLDOVA

Antreprenoriatul social devine o dimensiune a democrației. În luna mai, când întreg continentul european sărbătoreşte pacea, unitatea şi modelul unic de economie socială de piață, cunoaştem istorii de succes, destine transformative şi eforturi consolidate care demonstrează că regiunile din Republica Moldova pot exporta stabilitate.

floare carpet

Contribuția societății civile la un ecosistem antreprenorial sustenabil este subiectul emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.  

Invitaţii ediţiei sunt: ANA CIURAC - coordonator programe Fundaţia Est-Europeană; PETRU BURDUJAN - beneficiar al programului de antreprenoriat și de grant pentru dezvoltarea unei afaceri Telenești, beneficiar al AO Asociația Umanitară „Filantropia Creștină”; TATIANA APOSTOL - antreprenoare Orhei, proprietară a unei afaceri cu încălţăminte; MARCELA MASTAC - producătoare de jucării şi articole de lemn.

Realizator - Elena Guțu, producător - Ana Iacub.  

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter