Actualitate

De Ziua Europei, președinta Maia Sandu invită toți cetățenii să sărbătorească împreună în PMAN: „În această zi sărbătorim năzuința noastră de a face parte din familia europeană”

post-img
Maia Sandu

„Pe 9 mai 1950 s-a pus piatra de temelie pentru pacea și unitatea de care se bucură țările din Uniunea Europeană de 7 decenii. Pe 9 mai sărbătorim și în Moldova Ziua Europei - sărbătorim năzuința noastră de a face parte din familia europeană și drumul nostru către o viață în bunăstare, siguranță și bună înțelegere pentru toți moldovenii”, menționează președinta R. Moldova, Maia Sandu.

„Vă invităm pe toți, alături de familie și prieteni, să celebrăm împreună Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale la un eveniment organizat de Guvernul Republicii Moldova în colaborare cu delegația Uniunii Europene. Vom discuta despre lucrurile cu care se mândrește Moldova, veți avea ocazia să vorbiți cu cabinetul de miniștri, să vizitați alături de copii Casa Guvernului, să aflați despre proiectele prin care construim Moldova Europeană și să vă bucurați de concertul din seara de 9 mai.

Europa ești Tu! Moldova Europeană suntem Noi!”, menționează Maia Sandu.

Citiți și:

Ziua Europei, marcată în R. Moldova printr-o serie de activități. Jānis Mažeiks: Pentru R. Moldova este și ziua în care celebrăm aspirațiile europene ale țării și ale poporului său

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter