Sport

Echipa TVR MOLDOVA, la "Open Cupa Presei": Mai mulţi jurnaliști din R. Moldova au jucat fotbal în memoria ziaristului sportiv Boris Harcenco

video

Mai mulţi jurnaliști din Republica Moldova au jucat fotbal în memoria ziaristului sportiv Boris Harcenco. La turneul "Open Cupa Presei" a participat și echipa TVR MOLDOVA.

Pasiunea pentru sport îi uneşte pe mulţi dintre membrii echipei TVR MOLDOVA, iar aceste întâlniri sunt o ocazie excelentă de a promova un stil de viață sănătos.

DORIN SPĂTARU, căpitanul echipei de fotbal TVR MOLDOVA: Suntem mai mulți băieți pasionați de fotbal de la TVR și de la alte televiziuni. Împreună, am decis să împărtășim dragostea noastră pentru acest sport. Avem adversari de la alte televiziuni, de la Primăria Chișinău și din diferite asociații, inclusiv din stânga Nistrului.

MĂDĂLIN NECŞUŢU, jucător, TVR MOLDOVA: Încercăm să facem mișcare, despre asta este vorba. Rezultatele contează doar puțin pentru orgoliu. Venim să ne menținem activi și să promovăm sportul. Întotdeauna facem acest lucru și ne bucurăm că suntem alături de prieteni.

Turneul "Open Cupa Presei" este consacrat memoriei ziaristului sportiv Вoris Harcenco.

EDUARD CIOBANU, președinte, Asociația Presei Sportive, Republica Moldova: Am avut plăcerea să lucrez cu el la două ediţii a jocurilor olimpice. Toată lumea l-a cunoscut ca pe un profesionist şi ultimii ani din viaţa lui au fost la Federaţia Moldov nească de fotbal, unde arealizat foarte multe fotografii pe tematica fotbalistică şi acest turneu este dedicat în memoria lui.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter