Sport

Spartanii, eliminați de o echipă din a treia ligă

Spartanii, eliminați de o echipă din a treia ligă

Echipele din prima ligă a Republicii Moldova nu au avut dificultăți în optimile de finală ale Cupei Țării. Excepție a făcut doar gruparea Spartanii Selemet, învinsă categoric de FC Stăuceni, din a treia divizie valorică.

ZFR

Prima repriză a duelului dintre Spartanii Selemet și FC Stăuceni s-a încheiat cu câte un gol. În actul secund, însă, doi jucători din tabăra formației legitimate în eșalonul superior au fost eliminați de pe teren.

De acest lucru a profitat gruparea din a treia ligă valorică și a înscris de patru ori, calificându-se astfel în sferturile de finală ale cupei. A acces în runda următoare și Milsami Orhei, care a trecut cu scorul de 2 la 0, de FC Florești. Au marcat Igor Lambarskiy și Radu Gînsari.

Tot ieri, Zimbru Chișinău nu a avut milă de gruparea Locomotiva Ocnița. Formația antrenată de Lilian Popescu și-a păstrat poarta neatinsă și a expediat, de șapte ori, mingea în plasa adversarilor din nordul Republicii Moldova.

Scorul serii, însă, a fost înregistrat de Petrocub Hîncești, care a câștigat partida cu Saxan Gagauz Yeri, cu rezultatul de 9 la 1. Mihail Plătica a semnat un hat-trick. Astăzi se vor desfășura alte patru partide în optimile de finală ale Cupei Țării. Va juca și campioana ultimelor două ediții ale turneului, Sheriff Tiraspol, care o va întâlni pe FCM Ungheni.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Editor