Sport

Milsami Orhei, Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol, la egalitate

Milsami Orhei, Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol, la egalitate

Milsami Orhei, Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol au un parcurs aproape identic în Super Liga Republicii Moldova. Cele trei cluburi au câte 12 puncte acumulate și se află pe primele poziții din clasament.

În a cincea rundă a campionatului, Milsami Orhei s-a confruntat cu Dacia Buiucani. Radu Gînsari a semnat dubla și se află pe primul loc în clasamentul marcatorilor, cu patru reușite la activ, la fel ca Nicolae Solodovnicov. "Vulturii roșii" nu au reușit să-și păstreze poarta intactă așa că partida s-a încheiat cu scorul de 2 la 1 în favoarea clubului din Orhei. Grație rezultatelor pozitive obținute în meciurile directe cu Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol, această formaţie este în postura de lider.

VLADIMIR GUDEV, antrenor, Milsami Orhei: „Am câștigat meciul, așa că emoțiile sunt pozitive, dar nu a decurs totul bine. În orice caz, pot spune lucruri diferite acum, dar contează că am luat trei puncte."

Treapta secundă este ocupată de Zimbru Chișinău, care a obținut un succes surprinzător în partida cu FC Petrocub. În deplasare la Hîncești, formația pregătită de Lilian Popescu a dat două goluri pe finalul timpului regulamentar. Vlad Raileanu și Joao Paulino au marcat pentru galben-verzi.

Iar Sheriff Tiraspol completează podiumul, după victoria de 5 la 1 cu FC Florești. Gruparea antrenată de Roberto Bordin a făcut diferența de scor prin Talal, Ademo, Artunduaga, Luvannor și Mbekeli.

Celelalte echipe rămase, FC Bălți și Spartanii Selemet, au încheiat la egalitate meciul direct, scor 1 la 1. Următoarea etapă din Super Liga este programată pe 23 și 24 septembrie. Capul de afiș va fi partida supranumită "El Clasico de Moldova", între Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter