Recomandări

Portret Obiectiv/ Tatiana Badan: Veşnicia s-a născut la... Selemet

post-img
Portret Obiectiv
Sursa foto: TVR MOLDOVA

Pentru Traiana Badan veşnicia s-a născut la… Selemet. Ţine minte prima zi când a venit la primăria Selemet. Spune că doamna primar din primul mandat are aceeași energie ca şi doamna primar din mandatul 5.

Este omul soluțiilor, permanent la telefon, pe baricade pentru a face viaţa localnicilor din Selemet mai uşoară. În ediţia din această seară a emisiunii Portret Obiectiv am păşit în terenul administraţiei publice locale cu Tatiana Badan preşedinte CALM şi primar de Selemet.

La întrebarea dacă primarii sunt în competiţie cu puterea centrală, ea ne-a răspuns: „Noi primarii cunoaștem în profunzime problemele locale. Politicienii vin o data la jumătate de an în comunități şi comunică cu alegătorii. Noi ştim problemele omului de la firul ierbii”, spune Tatiana Badan. Dacă primarii ar conduce lumea, crede că aceasta ar fi mai bună.

Am întrebat-o de câte ori a luat viaţa de la zero, am provocat-o să ne mărturisească dacă primarii au frici şi am aflat ce va face Tatiana Badan când nu va mai fi primar sau, cel puţin, ce planifică.

Vă invităm să urmăriți ediţia de Portret Obiectiv cu Tatiana Badan, primar la al cincilea mandat. Astăzi, la ora 17:00, la TVR MOLDOVA.

author-img_1

Constantin Uzdris

Reporter