Recomandări

Evoluţia economiei Republicii Moldova, în discuţii la Punctul pe AZi

post-img
Mădălin Necșuțu

Majoritatea antreprenorilor din Republica Moldova se declară pro-europeni şi cred că aderarea la Uniunea Europeană ne va aduce stabilitate economică şi politică, acces la piaţa europeană, finanţare şi creşterea standardelor de calitate. Sunt printre concluziile "Barometrului antreprenorilor care construiesc viitorul Republicii Moldova", prezentat la Chişinău. Respondenţii au avut de răspuns la întrebarea în ce direcţie se îndreaptă lucrurile în Republica Moldova.

Peste 57 la sută dintre antreprenorii chestionaţi consideră că Republica Moldova se îndreaptă într-o direcţie bună, în timp ce, peste 27%, consideră că lucrurile sunt pe o cale greşită.

Despre aceasta va discuta jurnalistul Mădălin Necşuţu cu invitaţii săi: Boris Foca, președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China,  Stas Madan, director de program în cadrul Centrului Analitic Independent Expert Grup şi Remus Ştefureac, politolog, director al INSCOP Research, Bucureşti.

Emisiunea este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 19.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, online pe pagina de Facebook dar și pe YouTube.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter