Social

Prim-ministrul Dorin Recean de 1 iunie: „Copilărie frumoasă tuturor copiilor!”

post-img
Prim-ministrul Dorin Recean de 1 iunie: „Copilărie frumoasă tuturor copiilor!”

Prim-ministrul Dorin Recean a venit cu un mesaj de felicitare de Ziua Internațională a Copiilor: „Copilărie frumoasă tuturor copiilor”.

„Ieri la Guvern am văzut multe zâmbete și entuziasm, unde împreună cu copiii colegilor din Cancelarie și Serviciul de Protecție și Pază de Stat, am sărbătorit Ziua Internațională a Copilului.

Le-am dorit elevilor o vacanță frumoasă și i-am anunțat pe cei mici că, în curând, la Guvern se va deschide Camera copiilor, unde își vor putea petrece timpul, până la finalizarea programului de lucru al părinților”, a anunțat premierul Dorin Recean.

Activitățile pentru copii continuă și astăzi, începând cu ora 10:00, la Grădina Botanică din Chișinău, se va desfășura programul „Celebrăm copilăria împreună” cu suportul Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Culturii. Intrarea va fi liberă pentru toată lumea, iar primii 3000 de mici vizitatori vor primi gustări dulci.

Iar Ministerul Educației și Cercetării și Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează de la ora 11:00 până la ora 14:00, un șir de activități în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău.

Programul va include ateliere de creație, jocuri interactive, face painting, desen pe asfalt, showuri distractive, quiz-uri, tombole ș.a.

Toți copiii sunt invitați pentru a celebra copilăria împreună. 

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter