În ultimii ani, cuvinte noi au intrat în lumea alimentelor, creând tendințe şi un nou tip de conștientizare. Ambalajele alimentelor afişează tot mai des eticheta „bio”, „organic” sau „eco” și au început să apară noi magazine specializate. Semnificaţia acestor denumiri, prevederile Legii privind etichetarea şi etapele procesului de reciclare a deșeurilor de origine vegetală sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.
Invitaţii ediţiei sunt: MARINA ILUŞCA - șefa Serviciului producție ecologică și produse cu denumire de origine, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare; MARINA DINTIU - șefa Direcției Siguranța Produselor Alimentare de Origine Nonanimală, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor şi ELENA ROBU - director executiv Asociaţia de consumatori ,,Ce Consum Eu”.
Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.