Recomandări

„Istorii cu tâlc” cu neurochirurgul Eduard Eftodiev: ,,Creierul trebuie să se bucure”

„Istorii cu tâlc” cu neurochirurgul Eduard Eftodiev

Mitul precum că celulele nervoase nu se refac a fost demontat. Neurochirurgul Eduard Eftodiev, invitat la ISTORII CU TÂLC, este convins că celulele nervoase pot fi restabilite, dacă îi oferim creierului emoții pozitive și lucruri frumoase. Deşi i-a fost mereu frică de sânge, a ajuns medic neurochirurg la insistenţa mamei. Este pasionat de poezie, de munte, de frumos şi de România. Alte confesiuni şi destăinuiri aflaţi duminică, ora 22.00, la TVR Moldova.

EDUARD EFTODIEV:,,Celulele nervoase se refac cu bucurie, cu un peisaj frumos, cu o muzică frumoasă, cu o relaţie frumoasă. Creierul trebuie să se bucure, creierul trebuie să aibă multe lucruri pozitive. Doctorii trebuie preţuiţi nu doar pentru lucrul pe care îl fac, dar şi pentru emoţii.“

Istorii cu Tâlc


Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL miercuri, ora 15.00, la TVR CULTURAL vineri, ora 15.00. În reluare - luni, ora 4.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA şi luni ora 08.00 la TVR CULTURAL.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter