Social

Piscinele din municipiul Chişinău sunt pregătite să-şi primească vizitatorii. Administratorii au şi oferte la pachet cu surprize pentru primii clienţi

Piscinele din municipiul Chişinău sunt pregătite să-şi primească vizitatorii. Administratorii au şi oferte la pachet cu surprize pentru primii clienţi

O zi ne desparte de sezonul estival, iar angajaţii piscinelor muncesc contracronometru, pentru a-şi întâmpina la cel mai înalt nivel vizitatorii. Proprietarii se întrec în oferte, iar unii promit adevărate show-uri cu artişti şi spectacole cu foci şi lei de mare.

La această zonă de agrement de pe malul lacului Ghidighici, cu cinci piscine, trei terase şi un teren de volei, muncitorii nu-și mai văd capul de treburi.

"Ne pregătim începând cu luna februarie, cum începe puţin a ieşi soarele, deja suntem cu gândul la sezon. Suntem mereu în cautarea lucrărilor, a personalului şi ne străduim să îmbunătăţim condiţiile."

Administratorii spun că încearcă să creeze toate condițiile, pentru ca cei care le calcă pragul să aibă o vară de neuitat.

"O să fie deschiderea oficială pe 1 iunie cu Cleopatra Strata, după care în fiecare weekend avem diferiţi artişti, dj, moderator, animatori pentru copii."

Pentru o doză în plus de zâmbete şi distracţie, proprietarii au adus trei foci şi doi lei de mare din Ucraina.

VLADISLAV BAGLAI, dresor: Vom jongla cu mingea, vom merge la oameni să-i îmbrățișăm, vom roti inelele pentru dresaj. O să oferim publicului căldură și vom demonstra cum pot interacționa oamenii cu animalele."

ADRIAN FOCȘA, administrator: Pentru a vizita un spectacol de teatru marin care va avea o durată de 30-40 de minute va fi un contracost de 200 de lei, ca un simplu film sau spectacol care vizitează.

Şi la un alt parc acvatic de la periferia Chişinăului se munceşte din greu.

"Muncim din greu. Vopsim, facem curat, spălăm."

"Am vopsit bazinul. Am dat cu grunt, pe urmă l-am vopsit albastru, cu o vopsea specială, ecologică. Şi acum am dat cu roz şi cu galben pentru copii."

LILIANA ŞERSCOV, administrator, aqua park: Pe data de 1 iunie, când va fi deschiderea oficială, o să fie o programă nemaipomenită de animatori pentru copii. Intrarea de la 14 ani inclusiv, o să fie gratuită. Despre solicitări vreau să vă spun că în curând o să anunţăm sold out. Deja peste două mii de solicitări avem. Suntem populari şi mă bucură aceasta. 03:14

Taxa de intrare variază între 200 şi 500 de lei. Parcurile acvatice vor râmăne deschise până la jumătatea lui septembrie, indiferent de timpul de afară.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter