Actualitate

Igor Grosu, despre decizia companiei aeriene de a relua zborurile spre Moscova: "E o minciună lansată pentru a crea tensiuni"

post-img
Igor Grosu

Anunțul reluării zborurilor directe între Chişinău şi Moscova, care a fost făcut astăzi, este o minciună lansată pentru a crea tensiuni în Republica Moldova, susține speakerul Igor Grosu.

"Această minciună și această speculație tot face parte din arsenalul celor care zic că vor să vină acasă. (n.red. deputaților fugari) Este o minciună lansată în spațiul public, ca multe altele, pentru a crea tensiuni. A fost, iarăși, un instrument de manipulare și dezinformare a companiei acestea care este o companie a unor pușcăriabili. Este o știre deliberat, care nu are niciun substrat, care a fost aruncată în spațiul public pentru a crea probleme, lansată de cei care vor să destabilizeze Republica Moldova", a declarat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii "Punctul pe AZi" de la TVR Moldova.


Amintim că astăzi compania aeriană AirMoldova a anunțat că zborurile directe între Chişinău şi Moscova vor fi reluate, din întâi octombrie. Se vrea restabilirea traficului aerian chiar dacă majoritatea ţărilor europene nu mai au curse spre Rusia, în contextul sancţiunilor generate de invazia din Ucraina.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter