Sport

Noi victorii pentru R. Moldova. Eugen Mihalcean si Radu Lefter au obținut medalii de bronz la Campionatului European Under 23 de Lupte Libere

post-img
Eugen Mihalcean si Radu Lefter au obținut medalii de bronz la Campionatului European Under 23 de Lupte Libere

În ziua a șasea a Campionatului European de Lupte, reprezentantul Republicii Moldova Eugen Mihalcean a reușit să obțină medalia de bronz la categoria de până la 79 kilograme (U-23), după ce l-a învins pe reprezentantul gazdelor, Marian Subțirică. Eugen este elevul Școlii Sportive Rezerve Olimpice, Maestru al Sportului.

Radu Lefter a obținut, de asemenea, medalia de bronz în limitele categoriei de 97 de kg, el s-a impus în finala mică, obținând victorie asupra sportivului din Ucraina. Radu este Maestru Internațional al Sportului, sportiv la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale. 

Performanța sportivilor moldoveni se datorează și implicării antrenorilor Lotului Național de Lupte Libere, Roman Dermenji și Boris Savva, dar și a antrenorilor personali Anatolie Zacon și, respectiv, Nicolai Scurtul, toți deținând titlurile onorifice de „Antrenor Emerit”.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter