Politic

A fost semnat Acordul între Guvernul R. Moldova și Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în domeniul transporturilor aeriene

post-img
semnare acord

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, aflat într-o vizită de lucru la Londra, a semnat împreună cu Ministrul Transporturilor Mark Harper Acordul între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în domeniul transporturilor aeriene.

"În Marea Britanie se află diaspora noastră, iar această înțelegere deschide ușile spre atragerea de noi companii avia pe teritoriul Republicii Moldova și va permite cetățenilor să călătorească mai des și la prețuri competitive spre Marea Britanie, dar cel mai important - să vină mai des acasă", transmite ministrul.

Republica Moldova a semnat astfel de acorduri cu 21 de țări și numărul acestora e în continuă creștere: un indiciu important de încredere pentru Republica Moldova.

Tot astăzi, a fost semnat acordul prin care BERD va acorda R. Moldova un împrumut pentru implementarea Proiectului de reabilitare a drumurilor ”Moldova V”

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter