Sport

Zimbru Chișinău, învinsă pe terenul echipei Milsami Orhei

Zimbru Chișinău, învinsă pe terenul echipei Milsami Orhei

Zimbru Chișinău nu a înregistrat nicio victorie de mai bine de o lună în Super Liga Republicii Moldova. În partida de aseară, galben-verzii au cedat în fața clubului Milsami Orhei. Tot ieri, Petrocub Hîncești a bifat un succes categoric.

În fața suporterilor săi, Milsami Orhei a expediat de trei ori mingea în plasa celor de la Zimbru Chișinău. Igor Lambarskiy a semnat primul gol, iar Todor Glisovic a bifat dubla. Gazdele nu au reușit, totuși, să-și păstreze poarta intactă. Joao Paulino a marcat reușita de onoare a galben-verzilor, transformând o lovitură de pedeapsă.



IGOR PICUȘCEAC, antrenor, Milsami Orhei: „Am reușit o partidă bună, cu mai multe goluri marcate de echipa noastră. În prima repriză, am controlat meciul. Am înscris un gol valoros”.

Între timp, Petrocub Hîncești nu a avut milă de FC Florești și a înscris cinci goluri. Mihai Lupan și Dumitru Demian și-au trecut de două ori numele pe lista marcatorilor, iar Vladimir Ambros a stabilit rezultatul final, în ultimul minut al timpului regulamentar.



ANDREI MARTIN, antrenor, Petrocub Hîncești: „O mare parte din lucrurile pe care ne le-am propus au fost reușite, deși putea fi și mai bine. Îi felicit pe băieți cu această victorie”.

Petrocub Hîncești, Zimbru Chișinău și Milsami Orhei ocupă locurile trei, patru și cinci în clasament. Pe treapta secundă se află FC Bălți, iar în fotoliul de lider este gruparea Sheriff Tiraspol, cu patru victorii la rând și un avans de opt puncte. A zecea etapă din Super Liga Republicii Moldova este programată peste două săptămâni.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter